Seyit Ali Onbaşı İlkokulu

Telefon : 0 322 429 29 32
WEB https://seyitalionbasiio.meb.k12.tr
Adres : Onur Mah. Şakirpaşa Cad. No302 Seyhan/ADANA
VİZYON : Çevresine duyarlı, değerlere saygılı, sorumluluk sahibi mutlu bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Geleceğin dünyasına şekil verecek, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : NORMAL ÖĞRETİM (08.40 - 14.30) ÖĞLE ARASI : 12.15 - 12.55
Isınma : KLİMA İLE ISININMA.
Servis : ÖĞRENCİ SERVİSİ VARDIR.
Ulaşım : ŞAKİRPAŞA DOLMUŞLARI İLE, 110 VE 121 NOLU BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE ULAŞIM İMKANI VARDIR.
Yerleşim Yeri : ONUR MAHALLESİ EĞİTİM KAMPÜSÜ İÇERİSİNDEDİR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ŞEHİR MERKEZİNDEDİR. SEYHAN İLÇESİ´NİN ONUR MAHALLESİ´NDEDİR. ÇARŞI MERKEZİNE 5 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : HALK EĞİTİM TARAFINDAN OKULUMUZDA HENTBOL, WUSHU, MUAY THAİ SPOR FAALİYETLERİ YAPILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulum Temiz Projesi(MEB-Ulusal), Ben Temizim, Okulum da Temiz(Okul-Yerel), eTwinning-Sıfır Atıkla Dünya Hayatta-Ulusal Ortaklık, Al Götür, Oku Getir(Okul-Yerel), eTwinning-Pusulam Sensin-Ulusal Ortaklık, eTwinning-Brain Sport-Akıl ve Zeka Oyunları-Uluslar Arası Ortaklık
Diğer Hususlar : 28 SUBE VAR (1. 2. 3. 4. SINIFLAR) (NORMAL ÖĞRETİM) 4 ŞUBE ANA SINIFI VAR.( 2 SABAH - 2 ÖĞLE) 28 SINIF ÖĞRT. 4 ANA SINIFI ÖĞRT. 1 DİN KÜLT. VE AHL. BİL. ÖĞRT. 2 iNGİLİZCE ÖĞRT. 3 REHBER ÖĞRT.